Güvenlik

İstanbul – Fırtına nedeniyle Beylikdüzü’nde 15 katlı binanın dış cephesi uçtu; Ataşehir’de ağaç devrildi

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Baran AKKAYA – Ramazan İŞİKLİ- Mert ORDU/ İSTANBULda etkili olan fırtına nedeniyle Beylikdüzünde 15 katlı binanın dış cephesi uçtu. Binadan kopan parçalar park halindeki araçların üzerine devrildi. Ataşehirde ise devrilen ağaç park halindeki otomobilin ve iş yerinin üzerine düştü. Yaralanan kimsenin olmadığı olaylarda ekipler temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İstanbulda akşam saatlerinde etkili olan fırtına nedeniyle saat 21.30 sıralarında Beylikdüzü Barış Mahallesi Bestekar Sokaktaki 15 katlı binanın dış cephesi uçtu. Binadan kopan parçalar park halindeki otomobilin üzerine düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri kopan parçaları sokaktan kaldırdı. Olay nedeniyle park halindeki otomobilde ise hasar oluştu.

ATAŞEHİRDE AĞAÇ DEVRİLDİ

Fırtına nedeniyle Yenişehir Mahallesi Baraj Yolu Caddesinde ise saat 21.30 sıralarında devrilen ağaç park halindeki otomobilin ve iş yerinin üzerine düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri devrilen ağacı bulunduğu yerden kaldırdı. Ağacın caddeden kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı. Ağacın devrildiği iş yerinde ise hasar meydana geldi.

OLAYLARDA YARALANAN KİMSENİN OLMADIĞI BELİRLENDİ

İhbar üzerine adreslere gelen ekipler olaylarda yaralanan kimsenin olmadığını belirledi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version