Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

FİKİRTEPE'DE EYLEM: KİRALARIMIZI ÖDEYEMİYORUZ 

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

 KADIKÖY Fikirtepe’de devam eden kentsel dönüşümde mağdur edildiklerini söyleyen bir grup, durumu protesto ederek basın açıklaması yaptı. 

Fikirtepe’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaatı devam eden bir firma, iddiaya göre hak sahiplerine evlerini teslim etmedi. 2015 yılında başlayıp bu zamana kadar dairelerin teslim edilmediğini söyleyen bir grup, satış ofisinin önünde toplandı. Burada ellerinde pankart ve dövizlerle yarım kalan inşaatın önüne yürüyen grup, sloganlar atarak inşaat firmasını protesto etti.  

Grup adına basın açıklaması yapan İsmet Değerli, “Müteahhit inşaatı son derece yavaş yapmaktadır. Arsa sahipleri kiralarını istediklerinde inşaatı yarım bırakmakla tehdit etmektedir. 8 yıldır inşaatımız bitmemiştir. Devletin yaptırım gücünü bu inşaatta da görmek istiyoruz.  Yarım kalan inşaatımızın bakanlık tarafından yapılmasını talep ediyoruz” dedi. 

Daire mağdurlarından Nermin Duru, “Yıllardan beri bizi süründürüyorlar. Yönetimi kaile almıyorlar. Bizi tehdit ediyorlar. İnşaatı yapmamakla, kiralarımızı ödememekle bizi tehdit ediyorlar. 8 seneden beri sürünüyoruz” şeklinde konuştu.  

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: 

———-

-Toplanan gruptan görüntü 

-Döviz ve pankartların açılması 

-Grubun inşaatın önüne yürümesi 

-Basın açıklaması 

-Mağdurlardan röportaj 

-Genel ve detaylar 

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam