Türkiye

FATİH’TE EVE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

FATİH’te evini uyuşturucu imalatı yapmak için seraya çeviren bir kişi, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı. Şüphelinin benzer suçlardan çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Silivrikapı Mahallesinde oturan Ü.M.’nin (41) uyuşturucu ticareti yaptığını belirledi. Ekipler bir süre şüpheliyi izledikten sonra Pazartesi günü, şüpheliye ait eve baskın düzenledi. Baskında Ü.M. gözaltına alındı. Şüphelinin evinde uyuşturucu yetiştirebilmek için sera ve farklı düzenekler kurduğunu gören ekipler, evde yaptıkları aramalarda 3 kilo skunk, 2 adet saksıya dikili halde kenevir bitkisi, 490 gram kenevir bitkisi tohumu, 50 gram kenevir, 51 gram kubar ele geçirdi. Operasyonda uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 19 bin 500 lira paraya da polis ekipleri tarafından el konuldu. Şüphelinin benzer suçlardan çok sayıda suç kaydı olduğu da ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli Ü.M. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version