Türkiye

Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten çıkarıldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Eyüpsultanda 1 Mart 2024 tarihinde saat 23.50 sıralarında 17 yaşındaki T. C.nin seyir halindeyken yol kenarında arıza nedeniyle park halinde bulunan 3 adet ATV tipi araca çarpması sonucunda Oğuz Murat Acı hayatını kaybetmiş, birden fazla kişi yaralanmıştı. Kaza sonrasında ehliyetsiz sürücü T.C., annesi yazar Eylem Tok tarafından önce Mısıra ardından da ABDye kaçırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 2 Mart 2024 tarihinde saat 03.50 sıralarında İstanbul Havalimanından Mısıra gittikleri tespit edilen anne Eylem Tok hakkında “Suçluyu kayırma” suçundan ve oğlu T.C hakkında “Bir kişinin ölümü ile birlikte birden fazla kişinin yaralanmasına sebebiyet vermek” suçundan yakalama kararı çıkarmıştı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARILDI

Başsavcılık, 7 Martta anne ve oğlu için kırmızı bülten çıkarılması talebi hazırlayarak Adalet Bakanlığına gönderdi. Bu talep kabul edilerek yazar Eylem Tok ve oğlu T.C. hakkında kırmızı bülten çıkarıldı.

Görüntü dökümü

———–

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

-Arşiv

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version