Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

İstanbul – Etiyopya’da silahlı saldırıda hayatını kaybeden iş insanlarının cenazeleri Adli Tıp’tan alındı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Etiyopyaya turistik gezi amacıyla giden iş insanları Erdoğan Akbulak, Cengizhan Güngör ve 2 arkadaşı 12 Ocak günü sabah saatlerinde silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Akbulak, Güngör ve Etiyopyalı şoför hayatını kaybetti. Diğer 2 arkadaşları ise başka bir araçta olmaları sebebiyle saldırıdan yara almadan kurtuldu. Sabah saatlerinde Türkiyeye getirilen Akbulak ve Güngörün cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KALDIKLARI YERDEN BAŞKA BİR YERE İNTİKAL EDERKEN İKİ ARAÇLA ATEŞ ALTINDA KALIYORLAR

Saldırıda hayatını kaybeden Erdoğan Akbulakın İş arkadaşı Murat Türkoğlu, “Kendisiyle beraber çalışıyoruz. Dört kişilik arkadaş grubu ile 8 Ocak 2026 Perşembe günü tamamen turistik bir seyahat için Omo Vadisini görmek üzere yola çıktılar. Olay Pazartesi günü 12 Ocak günü meydana geldi. Kaldıkları yerden başka bir yere intikal ederken iki araçla bir ateş altında kalıyorlar. Birinci araç önden kurtulup gidiyor, ikinci araçta da Cengizhan Bey, Erdoğan Bey ve şoför maalesef orada ateş altında kalıp vefat ediyorlar. Daha sonra da bugün ancak büyükelçiliğin büyük yardımlarıyla buraya getirebildik. Güvenlik orada, getirmek için büyükelçilik güvenlik ile ilgili bayağı tedbirler aldı. Şu anda cenazeler Adli Tıpa geldi. Diğer sağ kalan iki kişi de geldiler. Kendisi sektör mensuplarında bilinen bir insandır” dedi.

BÜTÜN CAMİA TARAFINDAN SEVİLEN, İLERİ GÖRÜŞLÜ BİR İNSANDIR

Murat Türkoğlu, “Kendisi çok iyi bir patrondur, iyi bir insandır. Bütün camia tarafından sevilen, ileri görüşlü bir insandır. Maalesef, böyle elim bir kazada kendisini kaybettik, hiç olacak iş değil. Söylenecek bir söz yok, hem Cengizhan Bey için hem Erdoğan Bey için Allahtan rahmet diliyoruz, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Etiyopyada Omo Vadisine yakın bir yerde, Jimmaya yaklaşık 11 saatte araçla, büyükelçiliğin büyük çabasıyla döndüler” diye konuştu.

CENAZELER ADLİ TIP KURUMU’NDAN ALINDI

Hayatını kaybeden Erdoğan Akbulak ve Cengizhan Güngör’ün cenazeleri ailesi ve iş arkadaşları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Erdoğan Akbulak’ın cenazesi yarın öğlen Karacaahmet Şakirin Camii’nde Karacaahmet Şakirin Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığına defnedilecek. Güngörün ise yarın öğlen Karacaahmet Şakirin Camiinde kılınacak namazın ardından Cuma günü Balıkesir Gönende aile kabristanlığına defnedileceği öğrenildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Etiyopya'da silahlı saldırıda hayatını kaybeden Erdoğan Akbulak'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Fotoğraf: İstanbul, (DHA) Fotoğraftaki: Erdoğan Akbulak

  • Etiyopya’da silahlı saldırıya uğrayan Erdoğan Akbulak ve Cengizhan Güngör’ün cenazeleri Adli Tıp Kurumu’ndan alındı Fotoğraf: İstanbul, (DHA) Fotoğraftaki: Cengizhan Güngör

  • Etiyopya’da silahlı saldırıya uğrayan Erdoğan Akbulak ve Cengizhan Güngör’ün cenazeleri Adli Tıp Kurumu’ndan alındı Fotoğraf: İstanbul, (DHA)

  • Etiyopya’da silahlı saldırıya uğrayan Erdoğan Akbulak ve Cengizhan Güngör’ün cenazeleri Adli Tıp Kurumu’ndan alındı Fotoğraf: İstanbul, (DHA)

  • Etiyopya’da silahlı saldırıya uğrayan Erdoğan Akbulak ve Cengizhan Güngör’ün cenazeleri Adli Tıp Kurumu’ndan alındı Fotoğraf: İstanbul, (DHA)

  • Etiyopya’da silahlı saldırıya uğrayan Erdoğan Akbulak ve Cengizhan Güngör’ün cenazeleri Adli Tıp Kurumu’ndan alındı Fotoğraf: İstanbul, (DHA) Fotoğraftaki: Murat Türkoğlu

  • Etiyopya’da silahlı saldırıya uğrayan Erdoğan Akbulak ve Cengizhan Güngör’ün cenazeleri Adli Tıp Kurumu’ndan alındı Fotoğraf: İstanbul, (DHA)

Continue Reading
Reklam