Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

İstanbul – Esenyurt’ta sitede silahla vurulmuş halde 2 kişi ölü bulundu

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, Esenyurt, Zafer Mahallesi Adile Naşit Bulvarında bulunan sitede saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sitede yaşayan vatandaşlar silah sesleri duyulması üzerine durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, silah seslerinin duyulduğu 5nci kata çıktığında koridorda 2 kişiyi yerde hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 2 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirledi. Polis ekipleri hemen olay yerine şerit çekerek detaylı inceleme yaptı. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede hayatını kaybeden kişilerin Mehmet Eren Kahramanlar (36) ile Fevzi Kılıç (33) olduğu öğrenildi. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde yerde 8 adet boş kovan belirlenirken, ölen kişiden birinin başının altında silah olduğu tespit edildi. Polis ekiplerinin olay yeri çalışmasının ardından cenazeler Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Siteye ait güvenlik kameralarını da incelemeye alan polis ekipleri olay ile ilgili inceleme başlattı.

Öte yandan Mehmet Eren Kahramanların uyuşturucu ticareti, uyuşturucu madde bulundurmak suçları ile birlikte 31 suç kaydı, Fevzi Kılıçın ise kasten öldürme, kasten yaralama gibi suçların da bulunduğu 14 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Esenyurt’ta lüks sitede silahla vurulmuş halde 2 kişi ölü bulundu. Fotoğraf: İstanbul, (DHA)

  • Esenyurt’ta lüks sitede silahla vurulmuş halde 2 kişi ölü bulundu. Fotoğraf: İstanbul, (DHA)

Continue Reading
Reklam