Türkiye

İstanbul-Emekliye ayrılan İstanbul İl Nüfus Müdürü Babaoğlu için veda gecesi düzenlendi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İstanbul İl Nüfus Müdürü Rabia Babaoğlunun emekliye ayrılması dolayısı Fatihte bir otelde veda yemeği düzenlendi. Mesai arkadaşları ve sevenlerinin düzenlediği geceye İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, eski milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Uzun yıllar İstanbul İl Nüfus Müdürlüğü görevini yürüten Rabia Babaoğlu, düzenlenen gecede davetlileri kapıda karşıladı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İYİ BİR DEVLET MEMURU OLMAYA ÇALIŞTIM

Programda konuşan Rabia Babaoğlu, görev süresi boyunca tarafsızlık ve adalet ilkeleri doğrultusunda çalıştığını belirterek, “Bana bu kadar yılın özeti nedir diye sorarsanız, şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim: İyi bir devlet memuru olmaya çalıştım. Tarafsızlıktan, adaletten ve insanı anlamaktan hiç vazgeçmedim. Kapıma gelen her vatandaşın derdini dinlemeye, empatiyle yaklaşmaya ve kanunlar çerçevesinde vatandaşın lehine çözüm üretmeye gayret ettim” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version