Türkiye

(ek bilgilerle) ESENYURT'TA LOKANTAYI BASAN KADIN ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ESENYURT’ta işten çıkarılan Fas uyruklu bir kadın lokantanın camlarını kırıp içerdeki eşyalara zarara verdi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Bağlarçeşme Mahallesi’nde bulunan lokantada çalışan Fas uyruklu kadın iddiaya göre, ‘iş yeri satıldı’ denilerek 3 ay önce işten çıkarıldı. 

Kadın satışın olmadığını haksız yere işten çıkarıldığını öne sürürek ortalığı birbirine kattı. Kadın camları kırdıktan sonra içerideki eşyalara da zarar verdi. Çevrede bulunanların şaşkınlıkla izlediği olayda işyerinde bulunanlar da kadını engelleyemedi. İş yeri sahibi ve kadın şikayetçi olmadı.

Olaylara tanık olan bir esnaf, “Bir süredir gelmiyordu. Kendisine kafenin satıldığı söylenmiş. Geldiğinde her tarafı dağıtmaya başladı. Açıldığından itibaren burada çalışıyordu. ‘Beni kandırdılar’ diyerek bağırdı, çıldırdı. Her tarafı dağıttı” diye konuştu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version