Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

DEPOZİTOLARI GERİ ÖDEMEMEK İÇİN ARAÇLARA ZARAR VEREN ŞEBEKEYE OPERASYON

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İSTANBUL’da müşterilerine kiraladıkları araçları GPS’ten takip ederek zarar veren, alınan ‘provizyon’ ya da ‘depozito’ bedellerini masraf göstererek el koyan 9 araç kiralama şirketine operasyon düzenlendi. Operasyonda 10 şüpheliden 8’i gözaltına alındı.

İstanbul’da 9 araç kiralama firmasının, müşterilerine kaporalarını geri ödememek için, kiraya verdikleri araçları GPS’ten takip ederek uygun zamanı bulunca da zarar verdiği tespit edildi. Firmaların, aracın zarar gördüğünü gerekçe göstererek, müşterilerin ödediği depozitoları geri ödememesi üzerine çok sayıda kişi polise şikâyette bulundu. Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şikayetler üzerine konuyla ilgili inceleme başlattı. Yapılan incelemelerin ardından, sabah saatlerinde 10 şüphelinin yakalanması için 10 ev ve bir iş yerine baskın düzenlendi. Operasyonlarda araç kiralama şirketinde görevli 8 şüpheli yakalandı. Baskın yapılan adreslerde 3 silah, bu silahlara ait mermiler ve çok sayıda evrak ele geçirildi. Yakalanan 8 kişi emniyete getirilirken, firari 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam