Sosyal medyada bizi takip edin

Politika

Ä°stanbul – CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan: Åžark kurnazlıklarına evrilmeye çalışılırsa günah bizden gider

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisinde Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Programında şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

DEMÄ°R YUMRUÄžUMUZU DAÄ°MA HAZIR TUTUYORUZ

Her Ramazanda olduÄŸu gibi bu yılda ilk iftarı ÅŸehit yakınları ile birlikte yaptıklarını ifade eden ErdoÄŸan, “Ãœlke ve millet olarak askeri, polisi, bekçisi, jandarmasıyla, güvenlik korucusuyla, istihbarat mensuplarıyla güvenliÄŸimiz için gece gündüz fedakarca çalışan kardeÅŸlerimize çok ÅŸey borçluyuz. Esasen biz her bir ferdi ile ülkesinin, milletinin ve onu temsil edenlerin güvenliÄŸi için gerektiÄŸinde canını ortaya koyacağını ispatlamış bir milletiz. Bundan sonra da nefret dili, kavga ve gerilim yerine karşılıklı saygıyı, hoÅŸgörü ve diyaloÄŸu gözetmeye devam edeceÄŸiz. Fakat uzattığımız elin havada bırakılması veya ısırılması halinde de demir yumruÄŸumuzu daima hazır tutuyoruz. Oyuna gelen deÄŸil bölgesinde oyun kuran kendisine yönelik sinsi ve kirli oyunları bozan çok farklı bir Türkiye var. Bugün insansız hava araçlarıyla, uçağıyla, tankıyla, topuyla, füzesi, gemisiyle ve helikopteriyle kendi göbeÄŸini kendisi kesen bağımsız bir Türkiyeye ulaÅŸtık. Kelimenin tam anlamıyla kendimize geldik. Ä°nÅŸallah çok daha iyi yerlere geleceÄŸiz” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

ÜLKENİN VE MİLLETİN MENFAATLERİ HER TÜRLÜ HESABIN ÜSTÜNDEDİR

ErdoÄŸan, “Ne yapıyorsak ülkemizin kalkınması için ekonomik, siyasi ve sosyal olarak ilerlemesini engel olan zincirlerinden kurtulması için yapıyoruz. Milletimden bilhassa da ÅŸehit yakınları ve gazilerimizden son dönemde yaÅŸanan geliÅŸmeleri bu perspektiften deÄŸerlendirmelerini istiyorum. Åžundan hiç kimsenin şüphesi ve endiÅŸesi olmasın. Türkiye sınırları içinde ve dışında terörle mücadele konusunda sadece bölgemizin deÄŸil, dünyanın en güçlü, kabiliyetli ve dirayetli ülkesidir. Oyalama, saklama, göz boyama, isim deÄŸiÅŸtirip bildiÄŸini okuma gibi ÅŸark kurnazlıklarına evrilmeye çalışılırsa günah bizden gider. Halen devam eden operasyonlarımızı gerekiyorsa taÅŸ üstüne taÅŸ, omuz üstünde baÅŸ bırakmadan son teröristi bertaraf edene kadar sürdürürüz. Ãœlkenin ve milletin menfaatleri her türlü hesabın üstündedir. Sizlerin de gördüğü gibi bir takım marjinal gruplar hariç, terörsüz Türkiye giriÅŸimi milletin ve siyasetin kahir ekseriyeti tarafından müspet karşılanmış, sahiplenilmiÅŸ ve desteklenmiÅŸtir. Bunu ülkemiz adına kıymetli bir kazanım olarak görüyoruz. Kandan, kargaÅŸadan ve gözyaşından beslenen kaos tüccarlarına kazın ayağının hiç de öyle olmadığını göstereceÄŸiz. Yıllardır bu milletin iliÄŸini kemirenler kaybedecek, kazanan 85 milyon olacak. Demokrasimiz olacak ekonomimiz olacak. KardeÅŸliÄŸimiz olacak. Kazanan pasaportunu taşımaktan her zaman ÅŸeref duyduÄŸumuz Türkiye Cumhuriyeti olacak. Kazanan aydınlık yarınlarımızın teminatı pırıl pırıl evlatlarımız olacak. Bunun için ÅŸehit yakınlarımıza diyorum ki, bu giriÅŸimin içinde sizleri üzecek hiçbir ÅŸey yoktur asla olmayacaktır” diye konuÅŸtu.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, CumhurbaÅŸkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde 'Åžehit Aileleri ve Gazilerle Ä°ftar Programı'nda ÅŸehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. FotoÄŸraf: Ä°stanbul, (DHA)

Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir