Tüm Haberler

İstanbul – Bayram tatilinde Belgrad Ormanı’na akın ettiler

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde havanın güzel olmasını fırsat bilenler aileleri ile birlikte Sarıyer’deki Belgrad Ormanı’na akın etti. Bazı vatandaşlar mangal yaparken, bazıları da iki ağaç arasına gerdiği hamakta dinlendi. Bazı vatandaşlar ise arabadan açtıkları müzik eşliğinde halay çekti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

HER ŞEY ÇOK GÜZEL

Yetkin Çağatay, “Bu piknik alanında muhteşem bir etkinlik var, kaynaşıyoruz. Her şey çok güzel” dedi.

KURBAN ETLERİNİ PİŞİRECEĞİZ

Fuat Tekin, “Güzel bir gün, dostlarımızla geldik burada mangal yapacağız. Kurban etlerini pişireceğiz. Eşe, dosta ikram edeceğiz” ifadelerini kullandı.

PİKNİK YAPIYORUZ

Saime Tekin ise, “Güzel bir gün, ailemle geldim, piknik yapıyoruz. Her şey çok güzel” şeklinde konuştu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version