Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

İstanbul- Avcılar’da ehliyetsiz drift atan sürücüye 340 bin lira ceza

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bir kişinin kullandığı araçla drift attığı görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde görüntülerdeki aracı kullanan kişinin O.B. olduğu ve sürücü belgesi iptal edildiği tespit edildi. Şüphelinin drift ihlalini Avcılar’da gerçekleştirdiği belirlenirken, sürücü belgesi iptal edildiği halde motorlu araç kullanmak ve drift atmak maddelerinden toplam 340 bin lira para cezası kesildi. Ayrıca araç 60 gün süreyle trafikten men edilirken, sürücü O.B. hakkında adli işlem yapılması için polis merkezine götürüldü.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Avcılar'da sürücü belgesi iptal edilen ve araç kullandıktan sonra drift atan sürüye 340 bin TL ceza kesildi. (Fotoğraf:İstanbul-DHA)

  • Avcılar'da sürücü belgesi iptal edilen ve araç kullandıktan sonra drift atan sürüye 340 bin TL ceza kesildi. (Fotoğraf:İstanbul-DHA)

Continue Reading
Reklam