Türkiye

İstanbul- Arnavutköy’de motosikletli polisler cinayeti önledi

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, 13 Temmuzda saat 17.10 sıralarında Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde meydana geldi. Yemek molasına çıkan motosikletli polis ekipleri, yakınlardan gelen bağırma seslerini fark ederek hızla sesin geldiği yöne gitti. Ekipler, elinde tabanca bulunan İhsan Tanrıverdinin, yere düşen Cem Karacanın başına silah doğrulttuğunu gördü. Polisin zamanında müdahalesiyle olası bir cinayet engellenirken, İhsan Tanrıverdi olay yerinden kaçmaya çalıştı. Kısa süren kovalamacanın ardından yakalanan şüphelinin üzerinde yapılan aramada, ruhsatsız bir tabanca ile 5 adet fişek ele geçirildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

2 FARKLI SUÇ KAYDI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

İhsan Tanrıverdinin daha önce mala zarar verme ve ruhsatsız silah bulundurma suçlarından kaydı bulunduğu öğrenildi. Yerde yatan Cem Karacanın ise işyerinden ve kurumdan hırsızlı, kaybolmuş veya ele geçmiş eşya hakkında tasarruf ve uyuşturucu madde kullanma suçlarından kaydı olduğu belirtildi. İhsan Tanrıverdi, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Arnavutköy Yavuz Selim Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version