Türkiye

ADLİYEDE AVUKATA SALDIRININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

– PENDİK’te boş arazide 5 yıl sonra cesedine ulaşılan iş insanı Tekin Uğurlu cinayetiyle ilgili sanıklar Melikşah Kalkan ve Mustafa Macit, müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmıştı. Duruşma çıkışında Tekin Uğurlu’nun yakınlarının sanık Melikşah Kalkan’ın avukatı Barış Kalkan’a saldırdığı anların güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

12 Aralık Salı günü, iş insanı Tekin Uğurlu cinayeti ile ilgili duruşmada, iki sanık hakkında müebbet hapis cezası kararı verildi. Duruşma sonrasında, Tekin Uğurlu’nun yakınları, müebbet hapis cezası ile cezalandırılan sanık Melikşah Kalkan’ın avukatı Barış Kalkan’a saldırdı. Avukat Barış Kalkan, adliye içerisinde darbedildi. Olay sonrasında gözaltına alınan şüpheliler Adem Uğurlu, Koray Uğurlu, Salih Uğurlu ve Nurettin Uğurlu, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Avukatın adliye içerisinde saldırıya uğradığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, avukat Barış Kalkan’ın müvekkilleri ile konuştuğu esnada saldırıya uğradığı ve yere düşmesine rağmen şüphelilerin darbetmeye devam ettiği görülüyor.

Görüntü dökümü

———————–

-Saldırı anının güvenlik kamerası görüntüsü 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version