Türkiye

ADLİYE SALDIRISIYLA İLGİLİ GÖZALTINA ALINANLAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İSTANBUL Adliyesi’ne yapılan terör saldırısıyla ilgili gözaltına alınanlar Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İstanbul Adalet Sarayı’na yapılan terör saldırısıyla ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirildi. Yoğun güvenlik önlemleri altında Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne getirilen şüpheliler tek tek sağlık kontrolünden geçirildi. Dün yapılan terör saldırısında bir kişi hayatını kaybederken 3’ü polis memuru 6 kişi de yaralanmıştı. Polis noktasına ateş açan DHKP/C üyesi 2 terörist ise polislerin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. İkitelli, Küçükçekmece, Sarıyer Armutlu Mahallesi, Beyoğlu Okmeydanı ve Esenyurt başta olmak üzere 67 adrese yapılan operasyonda 90 kişi gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

Görüntü dökümü:

Polis midibüsünün görüntüsü

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Şüphelilerin sağlık kontrolüne götürülüşü

Genel ve detay görüntüler

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version