Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Isparta – ‘Ava gidiyorum’ deyip evden çıkan Kemal’den 2 gündür haber yok

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ISPARTAnın Keçiborlu ilçesinde pazartesi günü ava gideceğini belirterek evden ayrılan Kemal Aksüzekten (16), haber alamayan ailesi kayıp ihbarında bulundu. Aksüzekin bulunması için insansız hava aracı, termal kameralarla yapılan arama çalışması 2nci gününde devam ediyor.

Keçiborlu ilçesi Kılıç köyünde çobanlık yapan Kemal Aksüzek, pazartesi akşamı av tüfeğini de yanına alıp, ailesine ava gideceğini belirterek evden çıktı. Aksüzekten haber alamayan ailesi, dün sabah kayıp ihbarında bulundu. Jandarma, AFAD ve arama kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Arama çalışmalarında Aydından kalkan jandarmaya ait insansız hava aracı da yer aldı. Çalışmalarda termal dron, iz takip ve kadavra köpekleri de kullanıldı.

VALİ ERİN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Kemal Aksüzeki arama çalışmasına bugün de devam edildi. Isparta Valisi Abdullah Erin arama çalışmalarını takip etti. Vali Erin, “Keçiborlu ilçemizin Kılıç köyünde kaybolan evladımızı arama çalışmaları jandarma, emniyet, AFAD, UMKE, orman işletme müdürlüğü ekibi, avcılar, sivil toplum kuruluşu ve gönüllülerin katılımıyla aralıksız devam ediyor. Arama çalışmalarında İHA, dronlar, iz takip/kadavra köpekleri ve termal cihazlar da kullanılıyor. Tek dileğimiz, gayretimiz ve duamız evladımızın bir an önce sağ salim bulunmasıdır” dedi.

Haber-Kamera: Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir