Sosyal medyada bizi takip edin

Dünya

İspanya Başbakanı Sanchez’den İsrail’e çağrı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Avrupa Birliği (AB) Devlet ve Hükümet Başkanları Gayriresmi Toplantısı ve Avrupa Siyasi Topluluğu 7’nci Zirvesine ev sahipliği yapan Danimarkanın Kopenhag kentinde basın mensuplarına açıklama yaptı. Sanchez, 500den fazla kişiden bahsettiklerini vurgulayarak, “Bu kişiler, hiçbir şekilde hiçbir zaman İsrail için bir tehlike ya da tehdit teşkil etmediler. Bu yüzden umarım İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hükümeti de bu filo için hiçbir tehdit oluşturmaz” ifadelerini kullandı.

Sanchez, kurtarma ve insani yardım için bölgeye İspanyol fırkateyni gönderdiklerini kaydederek, filodaki İspanyolların diplomatik korumanın altında olacaklarını söyledi. Sanchez, “İsrail hükümeti, Birleşmiş Milletler tarafından koordine edilen insani yardımların girişine ve dağıtımına izin verseydi böyle bir misyon da olmayacaktı” dedi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam