Dünya

İran’dan müzakere açıklaması

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, bugün düzenlediği basın toplantısında, ABD ile müzakereler konusunda açıklamada bulundu. Bekayi, ABD Başkanı Donald Trumpın açıklamalarına ilişkin, “ABD, müzakere konusunda gerekli ciddiyete sahip değil. Ya müzakereyi doğru anlamamaktadır ya da davranışlarının mahiyeti dikte etmekten başka bir anlama gelmemektedir” ifadelerini kullandı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İranın çıkarlarının korunmasının Tahranı yönlendiren temel ilke olmaya devam ettiğini vurgulayan Bekayi, ABDnin müzakereleri dayatma olarak gördüğü sürece anlamlı bir görüşme gerçekleşmeyeceğini belirtti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version