Sosyal medyada bizi takip edin

Dünya

İran ordusu: ABD ve İsrail’in 500 askeri noktasına saldırı düzenlendi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İran basını, Devrim Muhafızları Ordusu (IRGC) tarafından gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin yayımlanan yazılı açıklamayı kamuoyuyla paylaştı. Savaşın başladığı 28 Şubattan bu yana icra edilen askeri adımların özetlendiği açıklamada, “Savaşın başından bu yana 60 stratejik hedefe ve ABD ile İsrailin 500 askeri noktasına saldırı düzenlendi; 700den fazla insansız hava aracı (İHA) ve yüzlerce füze kullanıldı” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan, yayımlanan açıklamada operasyonlarda kullanılan İHAların tipi ile füzelerin sayısı ve teknik özelliklerine ilişkin herhangi bir detaya yer verilmedi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam