Sosyal medyada bizi takip edin

Dünya

İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Ordu, ABD’nin kullandığı yerleri hedef aldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, sanal medya hesabından bölgedeki son gelişmelere ilişkin bir açıklama yayımladı. ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubionun Kuveyt ve Birleşik Arap Emirliklerinin (BAE) iş birliğinden övgüyle bahsettiği bir videoyu alıntılayan Arakçi, “Silahlı Kuvvetlerimiz, ABDnin sivil deniz taşımacılığına saldırmak ve ateşkesi ihlal etmek için kullanmasına izin verilen noktalara yönelik meşru müdafaa saldırıları düzenliyor” ifadelerini kullandı.

Açıklamasında olası yeni saldırılara karşı da uyarılarda bulunan Arakçi, “Herhangi bir düşmanca eyleme derhal ve kararlı bir yanıt verilecektir. Yaptırımların ve savaşın başaramadığını, daha fazla savaşla kazanmak mümkün olmayacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam