Türkiye

İneklerini sağamayan çifte, Vefa ekibinden yardım

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

VAN’ın Erciş ilçesi Aşağıışıklı Mahallesi’nde yaşayan ve hastalıkları nedeniyle geçimlerini sağladıkları ineklerini sağamayan Kemal (66) ve Herdemcan Kaya (65) çiftinin yardımına, kaymakamlık bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Vefa Grubu ekipleri yetişti. İneği sağan ekip. sütü Kaya çiftine teslim etti. 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İlçede, yardıma muhtaç, öksüz, yetim, engelli, hasta ve yaşlı bireylerin ihtiyaçlarını karşılanması için kaymamlık tarafından kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu ekibi, çalışmalarını sürdürüyor. Vefa grubu ekipleri, Aşağıışıklı Mahallesi’nde yaşayan hastalık nedeniyle geçimlerini sağladıkları ineklerini sağamayan Kemal ve Herdemcan Kaya çiftine de yardım etti. Çiftin araması üzerine Aşağıışıklı Mahallesi’ne gelen ekip çalışanları, ahırdaki ineği sağıp, sütünü çifte teslim etti. Vefa Grubu çalışanları aramaları halinde her zaman Kaya çiftinin yardımına koşabileceklerini belirtirken, Kemal Kaya ise ekip çalışanlarına teşekkür ederek, “Eşim yaşlı ve hasta olduğu için zaman zaman çalışamıyor. Bugün de ahırda beslediğimiz ineğimizi sağamadık. Hemen Vefa Destek Gurubu’nu arayarak destek istedik. Onlar da hemen gelip ineğimizi sağıp, bize teslim ettiler. Erciş Kaymakamımıza teşekkür ederim” dedi. 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version