Sosyal medyada bizi takip edin

Ekonomi

İMZALAR ATILDI! Tam 28.600 TL Promosyon Yolda!

İMZALAR ATILDI! Tam 28.600 TL Promosyon Yolda!

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Bilecik Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan 250 personele 3 yıl süreliğine 28.600 TL banka promosyon sözleşmesi, Türk Eğitim-Sen’in yetkisiyle hayata geçirildi. Türk Eğitim-Sen Bilecik Şube Başkanı Veli Şahan tarafından duyurulan bu önemli gelişme, öğretmenlerin ve eğitim çalışanlarının yüzünü güldürdü.

Türk Eğitim-Sen Bilecik Şube Başkanı Veli Şahan, gerçekleştirdikleri ihale sonucunda Yapı Kredi Bankası ile yapılan sözleşmenin detaylarını paylaştı. 3 yıl boyunca geçerli olacak bu anlaşma ile 250 personele toplamda 28.600 TL promosyon ödemesi yapılacak. Şahan, yaptığı açıklamada, “Sendikamızın yetkili olduğu Bilecik Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirdiğimiz ihale neticesinde, 8 bankanın katılımıyla yapılan süreç sonucunda Yapı Kredi Bankası’nın 28.600 TL’lik teklifiyle sözleşme imzalanmıştır” dedi.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen paydaşlara teşekkür eden Şahan, Türk Eğitim-Sen olarak çalışanların hak ve menfaatlerini koruma misyonlarını sürdürdüklerini belirtti. Bu anlaşmanın, sendikanın 30 yıllık birikimi ve tecrübesiyle elde edilen yeni kazanımlardan sadece biri olduğunu ifade etti.

Bilecikli öğretmenlerin ve eğitim çalışanlarının heyecanla beklediği promosyon ödemeleri, sözleşmenin ardından başlayacak ve 3 yıl boyunca devam edecek. Türk Eğitim-Sen, üyelerinin maddi haklarını korumaya devam ederek eğitim camiasına destek olmaya devam ediyor.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam