Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

İlkay Gündoğan: Şimdilik olduğum yerde çok mutluyum

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kariyerini La Liga ekibi Barcelonada sürdüren İlkay Gündoğan, İstanbula geldi. Havalimanında soruları yanıtlayan 33 yaşındaki futbolcu, şu an Türkiyeye transfer olma ihtimalinin olmadığını söyledi. İlkay Gündoğan, “Yok öyle bir şey. Reklam çekimi için geldim” ifadelerini kullandı.

“BU YAZ KESİN OLMAZ”

Tecrübeli futbolcu, bir gün Galatasaray forması giyecek misin şeklinde gelen soruya ise, “Bir gün olabilir ama bu yaz olmaz. Bu yaz kesin olmaz” diye cevap verdi.

“FENERBAHÇE İNŞALLAH ŞAMPİYONLAR LİGİNDE OYNAR”

Fenerbahçeyi de takip ettiğini belirten İlkay, “Takip ediyorum. Fenerbahçenin Şampiyonlar Liginde maçları başladı. İnşallah ikinci maçı alırlar ve Şampiyonlar Liginde oynarlar” sözlerini sarf etti.

“DAHA DA İLERLEYEBİLİRDİLER”

A Milli Futbol Takımının EURO 2024teki performansını yorumlayan 33 yaşındaki orta saha, “Güzel hoşuma gitti. Hatta Amerikada Arda ile buluşmuştuk. Konuştuk biraz. Daha da ilerleyebilirlerdi ama bizim gibi Almanya gibi nasip değilmiş” dedi.

“ÇOK KARAKTERLİ BİR ÇOCUK”

Arda Güler ile karşılıklı oynayacaklarını hatırlatan İlkay, “Kendisini çok severim. Çok da karakterli bir çocuk. İnşallah önü açık olur daha da iyi yerlere gelir. Zaten Real Madrid gibi çok büyük bir takımda. Karşılıklı oynayacağız biz de çok iddialıyız” şeklinde konuştu.

Tecrübeli futbolcu sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

“Şimdilik olduğum yerde çok mutluyum. Nasip kısmet her şey olabilir. Türkiyeyi çok seviyorum. Ailem burada yaşıyor. Tabii ki ailemi daha çok görmek isterim.”

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

– İlkay Gündoğanın açıklamaları

– İlkay Gündoğanın havalimanındaki görüntüleri

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam