Güvenlik

İkizlerin öldüğü kazada, sürücü alkollü çıktı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kaza, saat 16.30 sıralarında Ereğli-Halkapınar kara yolunun 7nci kilometresinde meydana geldi. Halkapınardan Ereğliye giden ve ailesiyle hastaneden döndüğü öğrenilen Kadir Erdoğanın kullandığı 42 E 9064 plakalı otomobil, Halkapınarın Büyükdoğan Mahallesindeki evlerine gitmek için yola çıkan Mehmet Koçer yönetimindeki 42 L 3889 plakalı otomobille çarpıştı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

CENAZELERİ YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Kazada ikizler Kayra ve Yiğit Koçer yaşamını yitirdi, sürücülerden kardeşlerin babası Mehmet Koçer, eşi Ayşegül Koçer ve diğer sürücü Kadir Erdoğan ile yanındaki Ferhat Bozkuş ve Hüseyin Bozkuş yaralandı. İhbarla kaza yerine polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralı 5 kişi, sağlık ekiplerince Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. İkizlerin cansız bedeni, kaza yerindeki incelemenin ardından morga götürüldü. Tedaviye alınan yaralılardan Ayşegül-Mehmet Koçer çiftinin hayati tehlikesinin bulunduğu ve Konyadaki bir hastaneye sevk edildiği belirtildi. İkizlerin cenazelerinin ise yarın Büyükdoğan Mahallesinde toprağa verileceği öğrenildi.

EHLİYETİNE EL KONULMUŞ

Kadir Erdoğanın, 1.94 promil alkollü olduğu ve şerit ihlali yaptığı tespit edildi. Erdoğanın ayrıca Alkollü araç kullanmak suçundan ehliyetine el konulduğu ortaya çıktı. Erdoğanın, tedavisi sonrası gözaltına alınıp, hakkında adli işlem başlatılacağı öğrenildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version