Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Hırsızlık için girdiği binada kapıları açamayınca terliklerini bırakıp ayakkabı çaldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, 3 gün önce saat 05.00 sıralarında Osmangazi Mahallesi Beyazıt Sokak’taki bir apartmanda meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişi, hırsızlık amacıyla girdikleri binada 2 farklı dairenin kapısını zorladı, ancak açamadı. Şüpheliler daha sonra bir dairenin önünde duran 2 çift yeni ayakkabıyı alarak uzaklaştı. Şüphelilerden biri ise kendi terliklerini apartmanda bırakıp çaldığı ayakkabıyı giydi. Şüphelilerin binaya ayrı ayrı girdiği, bir süre sonra kapüşonlarını takarak çıktığı ve tekrar geri döndükleri anlar, binanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Bina sakinlerinden Ali Hanbaba, “İki tane genç geliyor. Birisi gözcülük yapıyor, diğeri binaya giriyor. Bir süre sonra çıkıyor. Ardından birlikte giriyorlar, tekrar çıkıyorlar. Sonra yeniden giriyorlar. Yani 3 defa binaya giriş çıkış yapıyorlar” dedi.

Şüphelilerin kapıları açamadığını ifade eden Hanbaba, “Bir daireden iki tane yeni ayakkabı alıp gidiyorlar. Biri kendi terliklerini burada bırakmış. Ayakkabısı çalınan komşum şikayetçi oldu. Bugün polisler gelecek, sonucu bekliyoruz” diye konuştu.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir apartmana giren 2 şüpheli, zorladıkları kapıları açamayınca daire önündeki 2 çift ayakkabıyı çaldı. Fotoğraf: Kocaeli, (DHA)

Continue Reading
Reklam