Sosyal medyada bizi takip edin

Dünya

Hindistan Başbakanı Modi’den Pakistan’a uyarı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Uttar Pradeş eyaletindeki Varanasi kentinde düzenlenen mitingde konuştu. Modi, ülkesinin savunma kapasitesinin arttığını vurgulayarak, ‘Sindoor Operasyonu ‘sırasında dünyanın Hindistan’ın yerli silahlarının gücünü, hava savunma sistemlerinin etkinliğini ve insansız hava araçlarının başarısını gördüğünü iddia etti.

BrahMos füzesinin ‘Hindistan’ın düşmanları üzerinde korku yarattığını’ öne süren Modi, Hindistan’ın kuzeyindeki Uttar Pradeş eyaletinde birçok savunma firmasının üretim tesisleri kurduğunu ve bu sayede ‘yerli üretim silahların ordunun temel gücü haline geleceğini’ söyledi.

Modi, BrahMos füzelerinin yakın zamanda Uttar Pradeşin başkenti Lucknowda da üretileceğini belirterek, “Pakistan yeni bir yanlış adım atarsa BrahMos füzeleri teröristleri yok edecek” ifadesini kullandı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam