Yerel

Hatay’da seyir halinde yanan 2 araç söndürüldü

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

HATAY’ın Dörtyol ilçesinde 2 farklı mahallede seyir halinde olduğu sırada yanan iki otomobil itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Dörtyol ilçesine bağlı, Numune Evler Mahallesi ve Özerli Mahallesi’nde seyir halinde oldukları sırada iki otomobil henüz bilinmeyen nedenle yanmaya başladı. Otomobilinden alevlerin yükseldiğini fark eden sürücüler güvenli şekilde park ettikten sonra 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. Bunun üzerine olay yerine hızlıca sevk edilen itfaiye ekipleri her iki yangını da söndürdü. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı yangında otomobiller kullanılamaz hale geldi. Ekipler yangınla ilgili inceleme başlattı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version