Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Hatay – ‘Yol verme’ tartışmasında TIR sürücüsüne satır ve bıçakla saldıran 2 kişi tutuklandı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

HATAYın Arsuz ilçesinde sürücülerin yol verme tartışmasında TIRın camını satırla kıran M.Y. ile elinde bıçakla bekleyen E.Y., gözaltına alındıktan sonra sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Olay, 25 Haziranda ilçeye bağlı Karaağaç Mahallesinde meydana geldi. Seyir halinde olan hafriyat TIRı ile otomobil sürücüsü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine otomobilden inen 2 kişi, araçtan inmesi için TIR şoförünü tehdit etti. Şoförün araçtan inmemesi üzerine şüpheliler otomobile dönüp bıçak ve satır aldı. Saldırganlardan biri TIRın camına satırla defalarca vurarak kırdı.

Olayı görüntüleyen TIR şoförü, daha sonra aracıyla bölgeden uzaklaştı. Etrafa saçılan cam parçaları nedeniyle sol elinin bileğinden hafif yaralanan şoförün ihbarı üzerine polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Soruşturmada satır ile saldıran M.Y. ile bıçakla bekleyen E.Y.’nin kimlikleri tespit edildi. Polis tarafından gözaltına alınan iki şüpheli, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan M.Y. ile E.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber: Ufuk AKTUĞ – Kamera: ARSUZ,(Hatay),

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam