Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Hatay – Tedavi edilen caretta carettalar Hatay’da özgürlüğüne kavuştu

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

HATAY Mustafa Kemal Üniversitesi (HMKÜ) Deniz Kaplumbağaları İlk Yardım ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKİYM) ile Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi tarafından tedavileri tamamlanan 4 caretta caretta, Samandağ sahilinde denize bırakıldı.

HMKÜ ile Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen etkinliğe; HMKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ersin Can, DEKİYM Müdürü Prof. Dr. Muhammed Enes Altuğ, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Pınar Coşkun, DKMP Genel Müdür Yardımcısı Ergül Terzioğlu, DKMP Adana 7nci Bölge Müdürü Faruk Atmaca, DKMP Hatay Şube Müdürü Nuri Akın ile akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Samandağ sahilindeki etkinlikte, çocuklar ve bölge halkı caretta carettaların denize bırakılışını ilgiyle izledi. Caretta carettalara, Gazze’ye yardım için yola çıkan Sumud Filosuna destek olmak ve Gazze’deki insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla Sumud-1, Sumud-2, Sumud-3 ve Gazze isimleri verildi.

Haber:Alican GÜMÜŞ Kamera:HATAY,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam