Yerel

Hatay- Karadeniz Lifeship Rauf Bey Gemisi’ne veda

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

HATAYın İskenderun ilçesinde deprem sonrası bölge halkına barınma ve eğitim hizmeti sunan ve görevi tamamlanan Karadeniz Lifeship Rauf Bey Gemisi için veda töreni düzenlendi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2013te meydana gelen depremlerin yıkımlara neden olduğu Hatayın İskenderun ilçesinde depremzedeler için limana, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı koordinasyonunda Karadeniz Lifeship Rauf Bey Yaşam Gemisi getirildi. Deprem sonrası bölge halkına barınma ve eğitim hizmeti sunan gemi, görevini tamamladı. İskenderun Balıkçı Barınağında düzenlenen törene, İskenderun Kaymakamı Muhammet Önder, İskenderun Belediye Başkan Vekili Cihan Akyürekoğlu, önceki dönem Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ile Rauf Bey Gemisi’nde eğitim gören öğrenciler ve aileleri katıldı. Çeşitli konuşmaların yapıldığı törende Rauf Bey Gemisi ekibine teşekkür edilip, hediye ve plaketler verildi.

Haber-Kamera Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN,(Hatay),

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version