Yerel

Hatay – Bilinçli olarak koridora bırakılan pet şişeyi alıp çöpe atan öğrenciye ödül

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

HATAYın İskenderun ilçesindeki bir lisede bilinçli olarak koridora bırakılan pet şişeyi yerden alıp, çöpe atan öğrenci Bora Sarı çeyrek altına ödüllendirildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilere çevre bilincini kazandırmak için çevre deneyi gerçekleştirildi. Okul idaresi tarafından öğrencilerin geçtiği koridora pet şişe bırakıldı. Teneffüs zili çalında sınıflardan çıkan öğrenciler merdivenden inerken dışarı çıktı. Birçok öğrenci pet şişenin üzerinden geçip gitti. Bu sırada cep telefonuyla da görüntü çekildi. Onlarca öğrencinin arasından Bora Sarı, yerde gördüğü şişeyi alıp çöpe attı. Okul Müdür Yardımcısı Duran Bilgin, hemen öğrenciyi durdurup, onu çeyrek altınla ödüllendirdi. Duran Bilgin, çevreye gösterdiği duyarlılık nedeniyle öğrenci Bora Sarı’yı tebrik etti.

Haber:Ufuk AKTUĞ-Kamera: HATAY,

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version