Spor

Hamit Altıntop: Yatırımların ve katkıların karşılığını almak çok gurur verici

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, “Euro2032’ye İtalya ile birlikte futbolu seven iki ülke olarak ev sahipliği yapacağımızı öğrenmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, EURO 2032’ye Türkiye ile İtalya’nın ev sahipliği yapacak olması hakkında açıklamalarda bulundu. Mutlu ve gururlu olduklarını belirten Altıntop, “Euro 2024 heyecanı yaşadığımız bugünlerde Euro 2032’ye İtalya ile birlikte futbolu seven iki ülke olarak ev sahipliği yapacağımızı öğrenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülke olarak futbola, spora yaptığımız yatırımların ve katkıların karşılığını almak çok gurur verici. 2032 Avrupa Şampiyonası ev sahipliği haberinin şimdiden genç futbolcu kardeşlerimizin hayallerini süslemeye başladığına eminim. Hepimize motivasyon olan bu güzel haber için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version