Sosyal medyada bizi takip edin

Yerel

Hakkari – Yüksekova Kadın Futbol Takımı’ndan tedavi gören Rümeysa’ya moral ziyareti

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

HAKKARİnin Yüksekova Kadın Futbol Takımı, göz tümörü nedeniyle tedavi gören 9uncu sınıf öğrencisi Rümeysa Saları (13) eğitim gördüğü okulda ziyaret etti.

Yüksekova ilçesinde yaşayan İsmet Alkan Anadolu Lisesi 9uncu sınıf öğrencisi Rümeysa Salar, tümör nedeniyle göz tedavisinin ardından bir gözünde oluşan hasara rağmen eğitimine azimle devam ediyor. Yüksekova Kadın Futbol Takımı oyuncu, teknik heyet, kulübün başkanı Fevzi Yıldırım ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Çetin, yaşadığı zorlu süreçte zaman zaman zor günler geçiren Salara moral vermek için eğitim gördüğü okulda ziyaret etti.

MOTİVASYON VERMEK İSTEDİK

Yüksekova Kadın Futbol Takımı Antrenörü Kübra Şen, Rümeysayı yalnız bırakmadıklarını belirterek, “Kulüp olarak Rümeysa kızımızı sınıfında ziyaret edip, moral ve motivasyon vermek istedik. Kendisine acil şifalar diliyoruz ve her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Yüksekovaspor olarak sadece sahada değil, hayatın her alanında birlik ve beraberliği sağlamak için bir aile olarak burada olduğumuzu tekrar vurgulamak istiyorum” dedi. Duygularını paylaşan Rümeysa Salar ise destek için teşekkür ederek, “Bugün burada benim yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Hepinizi çok seviyorum” diye konuştu.

Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA, (Hakkari), –

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam