Türkiye

Hakkari-Van ve Hakkari-Çukurca kara yollarına çığ düştü

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kentte dün akşam saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Kardan dolayı 21 köy ve 38 mezra yolu ulaşıma kapanırken, Hakkari-Van kara yolu üzerindeki 1’inci Tünel mevkisi ile Hakkari- Çukurca kara yolunun Sümbül Dağı ile Şine bölgelerine bugün sabah saatlerinde çığ düştü. İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri kapanan yolları açmak için çalışma başlattı. Karayolları ekipleri de çığın kapattığı yolları açmak için yoğun mücadele yürütüyor. Çığın kapattığı yolların kısa sürede ulaşıma açılması bekleniyor.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Öte yandan Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kent genelinde 30 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında çığ riski bulunduğunu belirtilerek, bu tarihler arasında vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version