Spor

Hakem olmak isteyen down sendromlu Kaya’dan futbolculara maç konuşması

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Bayburt’ta yaşayan down sendromlu İstemihan Kaya’nın en büyük hayali gerçekleşti. Futbol hakemi olmak isteyen 22 yaşındaki Kaya, hakem Murat Türkoğlu ile Bayburt 1’inci Amatör Ligi maçında sahaya çıktı ve iki takım futbolcularına maç konuşması yaptı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Bayburt 1’inci Amatör Ligi’nde oynanan Gürbüzspor-Bayburt Üniversitesi müsabakasında amatör ligleri sıkı takip eden ve hakem olmak isteyen down sendromlu İstemihan Kaya, futbolcularla maç öncesi bir araya geldi. Bayburt Bölgesi B Klasman hakemi Murat Türkoğlu ve yardımcıları ile sahaya çıkan Kaya, her iki takımın oyuncularının da ciddiyetle dinlediği seremoniyi gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından Kaya, oyunculara başarı dileğinde bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

– İstemihan Kaya’nın futbolcularla konuşması

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version