Spor

Göztepe’de Arslanagic’e talip çok

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

 Spor Toto 1’inci Lig’de gelecek sezon için iddialı kadro kurmaya hazırlanan Göztepe’nin deneyimli stoperi Dino Arslanagic’e ülkesi Belçika’dan 3 takım talip oldu. Göztepe ile sözleşmesi sona eren Belçikalı savunmacıyı Sporting Charleroi, Sint-Truiden ve Cercle Brugge takımlarının istediği ifade edildi. Son 2 seneyi Göztepe’de geçiren 30 yaşındaki Arslanagic’in yeni sezonda ülkesine dönmeye sıcak baktığı ve veda turlarına hazırlandığı kaydedildi. Göztepe yönetiminin ise Arslanagic’le son kez masaya oturacağı, oyuncunun takımda kalması için şartları zorlayacağı kaydedildi. 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

KAPTANIN ACI GÜNÜ

Göztepe kaptanı İsmail Köybaşı’nın kayınpederi Dr. Fethi Erol Gürbüz hayatını kaybetti. Kulüp resmi sitesinde tecrübeli futbolcuya başsağlığı diledi. Yapılan açıklamada, “Futbol A takım kaptanlarımızdan İsmail Köybaşı’nın kayınpederi Dr. Fethi Erol Gürbüz’ün vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz” denildi.

 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version