Spor
Göztepe kazanmayı unuttu


Antalyasporu Gürsel Aksel Stadında 1-0 yenen Göz-Göz, daha sonra Fenerbahçe (D), Alanyaspor, Bodrum FK (D), Kayserispor (D), Samsunspor, Sivasspor (D), Eyüpspor ve Trabzonspor (D) maçlarını kazanamadı. Bu periyotta Fenerbahçe, Alanyaspor, Kayserispor ve Sivasspora yenilen Göztepe, Bodrum FK, Samsunspor, Eyüpspor ve Trabzonspor ile berabere kaldı. Sezona Avrupa kupalarına katılma hedefiyle iyi bir başlangıç yapan Göztepe, 38 puana yükseldi.
STOILOV: İYİ BİR OYUN SERGİLEDİK
Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, iki takım adına çok zor bir maç olduğunu belirtti. İyi bir oyun sergilediklerini anlatan Bulgar çalıştırıcı, “Biz daha önce oynadığımız futbola kavuşmak istiyorduk. Bizim için en önemli nokta aslında buydu. Trabzona takım olarak kalitemizi göstermeye geldik, geri çekilmeye değil. Kendi futbolumuzu sergilemeye geldik. Maç içersin de önemli pozisyonlar yakaladık” dedi.
DOĞRU YOLDAYIZ
Trabzonspor’un iyi bir takım olduğunu belirten Stoilov, “Şimdi yeni bir hocaları var. Maça baktığınızda 3 puanı kazanabilirdik. Bildiğiniz gibi önemli sakatlıklar yaşadık. Uzun süre takımdan ayrı kaldılar. Santraforlarımızın hepsi sakatlandı. Bu maçta da sahada yer alamayan cezalı oyuncularımız vardı. Onların yerlerine oynayan oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Belirtiğim gibi daha önce oynadığımız kendi futbolumuza kavuşmak istiyorduk. Bu yolda da doğru olduğumuzu söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.
