Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Göztepe CEO’su Kerem Ertan: Gürsel Aksel Stadı aktif hale gelecek

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

1’nci Lig ekiplerinden Göztepe’de CEO’luk görevine getirilen Kerem Ertan, deÄŸerlendirmelerde bulundu. Gürsel Aksel Stadı’nda basın mensuplarıyla buluÅŸan Ertan, projelerini anlattı. Öncelikle Gürsel Aksel Stadı’nı sürekli yaÅŸanır bir merkez haline getireceklerini belirten Ertan, “2017 yılında ayrıldığım kulübüme yeniden dönmek mutluluk verici. Gürsel Aksel Stadı’nı daha yaÅŸanır bir hale getireceÄŸiz. Bir ev düşünün. Burayı 12 ay kiralıyorsunuz, ancak sadece 20 hafta oturuyorsunuz. Geri kalan 32 hafta boÅŸ geçiyor. Ä°ÅŸte statta da aynı durumu yaşıyoruz. Sadece bu stada toplamda 20 gün geliyoruz. Burada 4 ya da 5 saat vakit geçiriyoruz. Geri kalan zamanda stadı kullanmıyoruz. Gürsel Aksel Stadı sadece müsabakaların oynandığı yer deÄŸil, toplantıların yapıldığı, kutlamaların gerçekleÅŸtiÄŸi daha yaÅŸanır bir hale gelecek” dedi.

Gürsel Aksel Stadı’nın sadece kulüp açısından deÄŸil, Ä°zmir açısından da çok deÄŸerli olduÄŸunu vurgulayan Kerem Ertan, “Burası 17 bin metre kare alana kuruldu. Burada sadece maçlar yapılırsa, stat ve bina atıl hale gelir. ÖrneÄŸin Ä°zmirli firmalar nasıl otellerde toplantılar organize ediyorsa, stadımızda da bu tur aktiviteler olacak. Gürsel Aksel Stadı, Ä°zmir ekonomisine de katkı saÄŸlayacak. Åžehrin çok deÄŸerli yerindeyiz. Bu stadın burada durmasının kimseye faydası yok. Burası yaÅŸayan bir yer olacak. Daha fazla hareket olacak. Taraftarımız, camianın ileri gelen insanları stadımızda daha fazla vakit geçirecek. Bina boÅŸ kalırsa yaÅŸlanır. Stadımızı daha fazla dolduracağız. Taraftarımız için ÅŸu an yanlış bir fiyat politikamız yok ama daha doÄŸrusunu yaparız. Gelir seviyemize baktığımız zaman hayati ödemelerimiz oluyor. Tuzlaspor maçı biraz ay sonuna doÄŸru geliyordu. Giresunspor maçında daha dolu tribünler görmeyi hedefliyoruz. Taraftarımızla duygusal bağımız var. Biz de tribünlerin dolması için gereken katkıyı saÄŸlamaya çalışacağız” yorumunu yaptı.

“SPORT REPUBLIC GÖZTEPE İÇİN ÅžANS”

Göztepe hisselerinin yüzde 70’ini elinde bulunduran Sport Republic ÅŸirketine büyük saygı duyduklarını belirten Ertan, “Hepimizin içinde bulunduÄŸu ekonomik koÅŸullar var. Türkiye’de Sport Republic diye bir ÅŸirket Göztepe’ye yatırım yapıyor. Süper Lig 6 büyük ligden bir tanesi. Sport Repuclic 3 tane lige yatırım yapmış. Bunlardan biri Göztepe. Bu iÅŸ oyuncu taramasıyla, yönetimiyle ve mali durumuyla çok büyük bir organizasyon. Sport Republic futbol yatırımı dışın da baÅŸka iÅŸleri yok. Åžirket vizyonu, stratejik olarak geliÅŸme potansiyeli gördükleri takıma yatırım yapıyorlar. Bu Göztepe için büyük ÅŸans. Yabancı yatırımcıyı Türkiye’ye çekmek kolay deÄŸil. Türkiye’ye inanmış, Göztepe’nin büyüklüğünü kabul etmiÅŸ baÅŸka yabancı yatırımcı yok. Ãœlke olarak, ÅŸehir olarak bu yatırıma saygı duymalıyız. Sport Republic’e sahip çıkmalıyız. Göztepe mali olarak güçlü bir kulüp. Bu iÅŸ uzun soluklu bir iÅŸ. Sport Republic bu vizyonla buraya geldi. Onlar kulübümüze orta ve uzun vadeli planla yaklaşıyorlar. Ayrıca sermayesi güçlü iki hissedarımız var. Biri Sport Republic ÅŸirketi, diÄŸeri yönetim kurulu üyemiz, eski baÅŸkanımız Mehmet Sepil” dedi.  

“HAKSIZLIKLARA SESSÄ°Z KALMAYACAÄžIZ”

Göztepe’nin bir yıl sonra 100’üncü yılını kutlayacaklarını belirten Kerem Ertan, “Göztepe Avrupa kupalarında ilk baÅŸarıyı kazanmış kulüptür. En kötü zamanında taraftarlarımız bizlere sahip çıktı. Ä°leri gelenler her zaman destek odu. Biz sadece futbol kulübü deÄŸil, spor kulübüyüz. Yaklaşık 2 bin sporcumuz olimpik branÅŸlarda faaliyet gösteriyor. Biz her platformda Göztepe’nin haklarını takip edeceÄŸiz. Yapılan haksızlıklardan dolayı kimse rahat etmeyecek. Haksızlıklara bize yakışan ÅŸekilde tepki göstereceÄŸiz. Göztepe duruÅŸunu bozmayacağız ancak güçlü ÅŸekilde her türlü söylemi yapacağız. Erzurum’a deplasmana gidiyoruz, bir hafta önce Kocaelispor’la maç yapmışız. Bizim Erzurum FK maçındaki VAR hakemimiz Kocaeli bölgesindendi. Bu inanılmaz bir durum. Hakem bile bu atamaya ÅŸaşırmıştır. Anlık olarak bunları takip edeceÄŸiz. Bize yakışan ÅŸekilde sessiz kalmayacağız. Biz bu tarz yaklaşımlara layık görülecek bir kulüp deÄŸiliz” açıklamasını yaptı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Kerem Ertan’ın açıklamaları

HABER: Onur ATIÅž – KAMERA: Gökhan KILIÇ / Ä°ZMÄ°R,

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam