Emeklilik
Göç İdaresi Başkanlığı’ndan KPSS Şartsız Personel Alımı Duyurusu!
Göç İdaresi Başkanlığı’ndan KPSS Şartsız Personel Alımı Duyurusu!
Göç İdaresi Başkanlığı, KPSS şartı olmadan personel alımı yapacak! İş arayanlar için fırsat! Detaylar haberimizde.
Göç İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, 48 Özel Güvenlik ve Koruma Elemanı, 15 Temizlik Personeli ve 3 Şoför alımı gerçekleştirilecek. Başvurular İŞKUR resmi internet sitesi veya ALO 170 hattı üzerinden yapılabilecek.
Başvuru şartları şöyle:
- Özel Güvenlik ve Koruma Elemanı için en az lise mezunu olunması gerekiyor. 18-35 yaş aralığında, boy ve kilo arasındaki farkın belirli bir aralıkta olması ve erkek olunması şartı aranıyor. Ayrıca özel güvenlik koruma görevlisi kimlik belgesine sahip olunması gerekiyor.
- Temizlik Personeli kadrosu için en az ilkokul mezunu olunması, erkek olma şartı ve 18-35 yaş aralığı aranıyor. Temizlik Personeli kadrosuna başvuracak kadın adaylar için ise en az ilkokul mezunu olma ve 18-35 yaş aralığı şartı bulunuyor.
- Şoför kadrosuna başvuracak adaylar için en az lise mezunu olma, belirli sürücü belgelerine sahip olma ve belirli yaş aralığında olma şartları geçerli.
Başvuru numaraları İŞKUR üzerinden aşağıda paylaşıldı:
00008235261
00008235289
00008235368
00008235387
00008236037
Göç İdaresi Başkanlığı’ndan yapılan bu personel alımı duyurusu iş arayanlar için önemli bir fırsat sunuyor. Başvuru detayları ve tarihleri için resmi İŞKUR kanallarını takip etmek gerekiyor.