Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Girdikleri evden kredi kartı çalıp alışveriş yapan 3 şüpheli yakalanıp, tutuklandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

SAMSUN’un Terme ilçesinde, hırsızlık için girdikleri evden çaldıkları kredi kartlarıyla alışveriş yapan 3 şüpheli, jandarma ekiplerince yakalanıp, sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Terme ilçesinde iddiaya göre, A.Ç.’nin evine giren hırsızlar, kredi kartları ve 50 kilogram fındığı çaldı. Ardından da evin önündeki otomobilinin 2 lastiği ve aküsünü alıp kaçtı. Sabah uyandığında soyulduğunu farkeden A.Ç., Terme İlçe Jandarma Komutanlığı’na gidip, şikayette bulundu. Olayla ilgili çalışma başlatan ekipler, A.Ç.’nin kredi kartlarından alışveriş yapıldığını tespit etti.

Alışveriş yapılan iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelilerin T.A., E.Ş. ve Y.E.A. isimli hırsızlar olduğunu belirledi. Şüpheliler, evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Yapılan aramada ise bulunan kredi kartları ve 2 adet otomobil lastiği sahibine teslim edildi. Şüpheliler, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı. 

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam