Güvenlik

Gençleri dövüp serbest kalan şüpheli, mahalledeki başka bir kişiyi de darbetmiş

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde yaşayan İsa E., sosyal medya hesaplarında cinsellik içeren paylaşımlar yaptığı öne sürülen H.D. ile A.T.’yi Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu kenarına götürdü. Tanınmamak için kask takan İsa E., tartıştığı 2 genci sopayla darbetti. O anlar da cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde gençlerin, “Kurban olayım İsa ağabey, yapma” diyerek ağladığı görüldü. Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli İsa E.’yi saklandığı evde gözaltına aldı. Gençleri kendisinin dövmediğini, yardım ettiğini öne süren İsa E. çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Öte yandan, İsa E.’nin bir süre önce aynı mahallede yaşayan A.B.’yi de sopayla dövdüğü ortaya çıktı. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen olayda, İsa E.’nin beraberindeki 2 kişiyle birlikte, elektrikli bisikletten indirdiği A.B.’ye sopalarla saldırdığı görüldü. Görüntülerde, A.B.’nin kollarına ve bacaklarına defalarca vuran şüphelilere “Yeter, durun” diyerek ağladığı anlar yer aldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version