Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Gaziantep’te 3 kiÅŸinin öldüğü silahlı kavgaya 2 tutuklama

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

GAZÄ°ANTEP’te, husumetli aileler arasında 3 kiÅŸinin öldüğü, 2 kiÅŸinin de yaralandığı silahlı kavgaya iliÅŸkin Müslüm Çetin ile kardeÅŸi BektaÅŸ Çetin tutuklandı.

Olay, 3 Temmuz sabahı, Nurtepe Mahallesi’nde meydana geldi. Ä°ddiaya göre, husumetli olan aileler arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada, tabanca ve tüfeklerden çıkan kurÅŸunlar Ä°zzet Karakoç (40), Salman Çevik (32) ve Şahin ErÅŸen’e (23) isabet etti. Karakoç, Çevik ve ErÅŸen, olay yerinde öldü, 2 kiÅŸi de yaralandı. Bölgeye Özel Harekat ve Çevik Kuvvet polisleri sevk edildi, ekipler kavgayı ayırmak için havaya ateÅŸ açtı. Ä°zzet Karakoç, Salman Çevik ve Şahin ErÅŸen, otopsi iÅŸlemlerinin ardından topraÄŸa verildi. Olayla ilgili soruÅŸturma baÅŸlatan AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü Cinayet Büro AmirliÄŸi ekipleri, kavgaya karıştığı tespit edilen Müslüm Çetin ile BektaÅŸ Çetin’i dün gözaltına aldı. Ä°ki kardeÅŸ, emniyetteki iÅŸlemlerinin ardından bugün, zırhlı araçlarla adliyeye sevk edildi. Müslüm ve BektaÅŸ Çetin, çıkarıldıkları mahkeme tarafından, ‘Kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam