Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

Gaziantep-Kahvaltı yaptıkları odanın penceresine domuz kurşunu isabet etti

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

GAZİANTEPin İslahiye ilçesinde evlerinde sabah kahvaltı yapan ailenin bulunduğu odanın penceresine, av tüfeğinden ateşlendiği tespit edilen domuz kurşunu isabet etti.

Olay, önceki gün sabah saatlerinde İslahiye ilçesi Ağabey Mahallesinde meydana geldi. Mahalle muhtarı Ömer Aksoy, ailesi ve misafirleri ile toplam 13 kişi kahvaltı yapmaya başladı. Bu sırada kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen av tüfeğinden çıkan domuz kurşunu, kahvaltı yaptıkları odanın penceresine isabet etti. Ailenin büyük korku yaşadığı olayın ardından Ömer Aksoy, şikayetçi oldu.

BİRİMİZE İSABET EDEBİLİRDİ

Ömer Aksoy, “Şans eseri kimseye bir şey olmadı. Ailem ve misafirlerimiz ile kahvaltı ederken büyük bir gürültü ile pencereye bir cismin geldiğini gördük. Kalkıp, baktığımda dışarda çocukların taş attıklarını sandım Yanına gelip iyice baktığımda domuz kurşununu fark ettim. Eğer bu kurşun iki santim yukarıya gelmiş olsaydı, içerde birimize isabet edebilirdi. İyi ki pencerenin kasasına isabet etti. Düğünlerde, asker uğurlama veya piknik alanlarında magandaların attığı kurşunlar hayatı tehdit etmektedir. Lütfen hiç kimse rastgele havaya ateş etmesin” dedi. oruşturma sürüyor.

Haber-Kamera: Kadir ÇELİK-GAZİANTEP-DHA)

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam