Güvenlik

‘Gaybubet evi’ operasyonunda 13 FETÖ şüphelisine gözaltı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, ‘gaybubet evi’ olarak adlandırılan hücre evlerinde saklanan 13 FETÖ/PDY üyesi gözaltına alındı. 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca, firari FETÖ/PDY mensuplarının yakalanmalarına yönelik çalışma yürütüldü. Yakalanmamak için talimat doğrultusunda sık sık ev değiştirerek ‘gaybubet evi’ olarak adlandırılan hücre evlerinde barındıkları tespit edilen, kamu görevinden ihraç edilmiş şüpheli, sanık ve hükümlü durumundaki 16 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 13 FETÖ üyesi gözaltına alındı, firari 3 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version