Spor

Galatasaray’da Yunus Akgün, Leicester City’ye kiralandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

 Galatasaray forması giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Yunus Akgün, İngiliz ekibi Leicester City’ye kiralık olarak transfer oldu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Sarı-kırmızılı kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel futbolcumuz Yunus Akgün’ün 2023-2024 sezonu için şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ile geçici transferi konusunda Leicester City ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Leicester City, şirketimize 500 bin Euro geçici transfer bedeli ödeyecektir. Futbolcunun şarta bağlı transfer bedeli 9 milyon Euro’dur. Ayrıca, Leicester City’ye futbolcunun transferinin gerçekleşmesi ve ileride üçüncü bir kulübe transfer olması durumunda satış bedeli karının yüzde 15’i şirketimize ödenecektir.”

Milli futbolcu, sarı-kırmızılı formayla bu sezon çıktığı 5 karşılaşmada 1 asistlik performans sergiledi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version