Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Galatasaray, Süper Lig’de 28 maç sonra mağlup oldu

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Süper Lig’in 29’uncu haftasında Galatasaray, deplasmanda Beşiktaş’ın konuğu oldu. Tüpraş Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılı ekip, sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Galatasaray, bu mağlubiyetle Süper Lig’de 28 maç sonra yenilmiş oldu. Galatasaray’ın bu maç öncesinde son yenilgisi ise 2023-2024 sezonunun 37’nci haftasında Fenerbahçe’ye karşı alınan 1-0’lık mağlubiyetti.

25 MAÇ SONRA DEPLASMANDA YENİLDİ

Aynı zamanda sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş mağlubiyetiyle birlikte Süper Lig’de 25 maç sonra deplasmanda yenilmiş oldu. Beşiktaş maçına kadar son 25 dış saha maçını da kazanan sarı-kırmızılar, deplasmandaki son yenilgisini 2023-2024 sezonunun 12’nci haftasında oynanan Hatayspor maçında almıştı. Hatayspor maçı sonrası sarı-kırmızılı ekip, bu sezonla birlikte 21 galibiyet ve 4 beraberliği hanesine yazdırmıştı. Beşiktaş maçını da kaybeden Galatasaray, 25 maç sonra bir maçta yenilgi yüzü gördü.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir