Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

FETÖ şüphelileri, Yunan adalarına kaçarken yakalandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

MUĞLA’nın Ortaca ilçesi açıklarında tekneyle Yunan adalarına kaçmak isteyen 6 FETÖ şüphelisi ile 2 organizatör, ortak operasyonla yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Fethiye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Amirliği ekipleri, istihbarat sonucu FETÖ üyesi oldukları ileri sürülen 6 kişinin içinde bulunduğu teknenin Ortaca ilçesi Sarıgerme açıklarında tespit etti. Bunun üzerine Fethiye Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ile ortak operasyon başlatıldı. Tekne, saat 02.00 sıralarında uluslararası deniz sınırına ulaşmadan durduruldu. Meslekten ihraç edilen asker, polis ve öğretmenin de aralarında bulunduğu 6 şüpheli ile 2 organizatör, gözaltına alındı. Yunan adalarına kaçmaya çalıştığı tespit edilen şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam