Spor

Fenerbahçe, Hatay Büyükşehir Belediyespor’u 66 sayı farkla geçti: 114-48

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 5’inci haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Hatay Büyükşehir Belediyespor’u 66 sayı farkla 114-48 mağlup etti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu’nda oynanan mücadelede sarı-lacivertliler ilk çeyreği 28-20, devreyi ise 60-31 üstün kapattı. İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren Fenerbahçe üçüncü periyodu 82-39, karşılaşmayı da 114-48 önde tamamladı.

Sarı-lacivertli takımda 8 oyuncu çift hanelere ulaşırken 16 sayıyla Tilbe Şenyürek takımının en skorer ismi oldu. Hatay Büyükşehir Belediyespor’da ise Alexis Renee Tolefree 20 sayıyla maçın en çok sayı atan oyuncusu olsa da farklı mağlubiyeti engelleyemedi.

Fenerbahçe, bu sonuçla ligde 5’te 5 yaparken, bir maçı eksik konuk ekip ise 4’üncü kez sahadan yenik ayrıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version