Spor

Fenerbahçe Beko, Büyükçekmece maçında yaşanan olaylar sebebiyle savcılığa başvuracak

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Fenerbahçe Beko’nun maçta öne geçmesiyle salonda sarı-lacivertli ekibin taraftarları tezahüratlarda bulundu. ONVO Büyükçekmece Basketbol Başkanı Coşkun Bülbül, bu anlarda Fenerbahçe taraftarlarının bulunduğu bölümü işaret etti. Fenerbahçeli taraftarların olduğu bölüme yönelen kişiler, sarı-lacivertli taraftarlara fiziki ve sözlü saldırı girişiminde bulundu. Daha sonra Fenerbahçe Basketbol Şube Sorumlusu Cem Ciritci, olaya müdahale etti ve ONVO Büyükçekmece Basketbol Başkanı Coşkun Bülbül’ün yanına gitti. Tribünlerde yaşanan olayların yanı sıra ikili arasında sert bir diyalog yaşandı. Coşkun Bülbül’ün tehdit etmesinin ardından Cem Ciritci, “Taraftar çıkana kadar burada seni bekliyorum” şeklinde cevap verdi. Olaylar güvenlik görevlilerin araya girmesinin ardından güçlükle yatıştırıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Fenerbahçe Basketbol Şube Sorumlusu Cem Ciritci, Demirören Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada yarın savcılığa başvuruda bulunacaklarını belirtti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version