Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Fas – Hırvatistan maçından gol sesi çıkmadı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

FIFA 2022 Dünya Kupası F Grubu ilk maçında Fas ile Hırvatistan 0-0 berabere kaldı.

Dünya Kupası F Grubu ilk maçında Fas ile Hırvatistan karşı karşıya geldi. Al Bayt Stadyumu’nda, Arjantinli Fernando Rapallini’nin yönettiği karşılaşmada iki takım da girdiği gol pozisyonlarından faydalanamazken, mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.

Fas’ta karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Beşiktaşlı futbolcu Romain Saiss, mücadelede 90 dakika görev yaptı.

Fas, F Grubu’ndaki ikinci maçında Belçika ile karşı karşıya gelecek. Hırvatistan’ın ikinci maçtaki rakibi ise Kanada olacak. Mücadeleler 27 Kasım Pazar günü oynanacak.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam